Beoordelingen

Geplaatst 2019

Beoordeling van Elze en Jeroen

Lieve Ineke,

Het is alweer vier maanden geleden dat onze kleine Linde werd geboren. Dat voelt als heel lang en tegelijkertijd heel kort geleden. Diezelfde avond stond jij op de stoep om Jeroen en mij op weg te helpen. Het was direct vertrouwd. Je hebt Linde bekeken, gewogen en haar nageltjes gevijld. Je straalde rust, vertrouwen en ervaring uit waar wij ons alle drie bij konden ontspannen.

Wat was het een heerlijke, hectische en gezellige week. Een week waarin we probeerden alles zo goed mogelijk in ons op te nemen om het daarna zelf te durven. Je hielp bij van alles, de zorg voor Linde, voor mij, voor Jeroen en zelfs het huis. Je wist erg goed in te schatten wanneer jij het voortouw kon nemen en wanneer wij zelf konden of wilden. We konden je alles vragen, ook twaalf keer achter elkaar, allemaal geen probleem. Zelfs na jouw week bij ons stond je voor ons klaar. Heel vaak zelfs nog. Wat was dat fijn! Dat vergeet ik niet gauw meer.

Lieve Ineke, Jij was erbij toen wij de meest bijzondere tijd van ons leven begonnen. We hadden je niet willen missen en waarderen ál je hulp zeer. Linde is een heerlijk, rustig en tevreden kindje.

Nogmaals heel veel dank!

Liefs, Jeroen, Elze en Linde

———————————————————————————————————————————————-

Geplaatst 2019

Beoordeling van Emily


Wat een geweldige bevalling en kraamtijd hebben we gehad met Ineke. Tijdens en na mijn zwangerschap kon ik altijd appen met vragen. Gedurende mijn thuisbevalling heeft Ineke me gemasseerd en geholpen met ademhalingsoefeningen. Mijn vriend heeft ook veel aan haar gehad toen we toch naar het ziekenhuis moesten. Omdat Ineke wist dat ik mijn borstvoeding koste wat kost wilde laten slagen heeft ze me aangeraden om vanaf week 37 te kolven met de hand. Hierdoor kon mijn moeder de afgekolfde melk aan onze dochter in het ziekenhuis geven terwijl ik geopereerd werd. Eenmaal thuis heeft ze mij (en mijn vriend) superfijn begeleid met de borstvoeding (Ineke is een lactatiekundige zowat), luiers verschonen, aankleden, badje maken, arnica, fruithapjes, het huishouden en ons zelfvertrouwen gegeven wanneer de baby huilt. Ik hoor Ineke nog steeds zeggen als mijn kleine meid huilt: ‘ ze doet precies wat ze moet doen, want dat is de enige manier waarop ze kan communiceren’. De vijf manieren van huilen heeft ze ons ook uitgelegd waardoor we goed weten waarom ze huilt. Ineke is een wandelende kennisbank met eindeloos geduld, vriendelijkheid en begrip. Daarnaast kan ze een goede stoot humor waarderen. De enige tegenvaller was dat ze niet nog 6 jaar kon blijven 😉

Groetjes Emily

————————————————————————————————————————————————-

 

Beoordeling door Mira

Geplaatst 2018

Lieve Ineke,

We hebben door jou weer een hele fijne kraamweek gehad. Geen moment spijt om jou weer te vragen. Vanaf het eerste moment gelijk weer erg vertrouwd. Jacky heb je even voor je moeten winnen, maar die kwam ook al snel los bij je! Door jouw ervaringen weet je over alles wel iets en dat is heel fijn! Dus ook nu zal het weer wennen zijn om je ‘ s ochtends niet meer binnen te horen komen. Ook wil ik nog zeggen dat je in de periode van mijn miskramen een steun bent geweest. Als ik het even nodig had, was jij er om het even te relativeren en weer met goede moed naar de toekomst te kijken. Kortom, het mag duidelijk zijn: Je bent een topper. Wie weet tot ooit weer in een volgende kraamtijd, zoals we nu weten, de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Liefs!

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Joyce

Geplaatst 2018

 

Lieve Ineke,

We kunnen je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor ons hebt betekend in deze kraamweek. Met je liefde, zorgzaamheid en jezelf als persoon zijnde, heb je echt een groot plekje in ons hart veroverd. We hebben een hele fijne kraamweek met je gehad (die voorbij is gevlogen).Wij gaan je dan ook echt missen, maar hopen je in de toekomst weer bij ons thuis te mogen verwelkomen!  Heel veel dikke knuffels!

————————————————————————————————————————————————–

Beoordeling door Diewertje

Geplaatst 2018

Lieve Ineke,

Ik wil je heel erg graag bedanken voor alles wat je binnen en buiten de kraamtijd voor ons hebt gedaan. Ik vond het heel erg bijzonder om deze speciale tijd met jou te delen en zal het nooit meer vergeten. Dank voor alle dingen die je ons hebt geleerd en hebt laten ervaren. Voor altijd in ons hart, Heel veel liefs!


Beoordeling door Geert-Jan

Geplaatst 2018

Lieve Ineke,

Bedankt!!! Voor een hele fijne start van ons gezin. Zo kort en krachtig dat je in ons leven was. Met al jouw goede adviezen en praktische tips gaan wij ongetwijfeld een mooie toekomst tegemoet als 3-eenheid. Veel liefs!


Beoordeling door Marjolein

Geplaatst 2017

“7 februari is ’s ochtends onze zoon geboren. In het ziekenhuis was op dat moment geen kraamverpleegkundige aanwezig dus was de vraag of onze kraamhulp kon komen. Na 1 telefoontje stond Ineke om 7 uur in de kamer. Wat fijn zo’n lief gezicht in de kamer. Ik voelde gelijk steun. Ze is gebleven tot we een beetje waren opgestart. Na een nacht ziekenhuis kwam ze de volgende middag weer bij ons. Superfijn! Mijn ervaring bij een kraamburo is dat die niet meer komen als je na drie uur thuis komt. Dat deed Ineke gelukkig wel. Ze heeft een goede start gegeven. Veel tips en uitleg over de baby. Hem met alle liefde verzorgd en ook mijn dochter van drie jaar er leuk bij betrokken. Zij stond elke ochtend te juichen als Ineke weer kwam   :-). Het moederlijke en haar luisterend oor vond ik vooral heel fijn. En erg leuk dat we ook nu af en toe nog even contact hebben.
Zoek je een warme kraamhulp die je veel tips geeft dan ben je bij Ineke aan het juiste adres.”

Liefs Marjolein

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Rachel

Geplaatst 2017

Ineke heeft mij een geweldige kraamtijd gegeven. De tijd met je pasgeborene is ontzettend belangrijk en speciaal en Ineke heeft daar feilloos op ingespeeld. Het is gegaan zoals ik had gewenst en het afscheid nemen was dan ook moeilijk. Ze is toch n belangerijk persoon in de mooiste tijd van ons leven geweest….

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Alinda

Geplaatst 2017

Wij zijn heel tevreden geweest over de kraamzorg van Ineke. Een lieve gezellige en ervaren kraamverzorgster die heel veel kennis heeft. Voordat onze dochter geboren werd, was zij al aanwezig en ondersteunde ons tijdens de bevalling. De kraamweek heb ik als zeer positief ervaren. En ik heb ondanks dat dit ons 2e kindje is, nog een heleboel bijgeleerd want we kregen echt super veel informatie. Ik kan haar iedereen aanraden. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. Liefs Ben & Alinda en een knuffel van onze meiden Milou & Anouk

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Maaike

Geplaatst 2016

Maaike

Ineke heeft erg geholpen tijdens onze kraamtijd. Ze heeft ons als onervaren ouders erg veel geleerd en deelde graag al haar kennis. Ze werkt met heel veel passie en plezier. En was super lief voor onze dochter. Het was fijn dat wij als ouders na een leerzame week echt voelden dat we het nu alleen konden. Dank Ineke!

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Kim

Geplaatst 2016

Ik wist na de intake al dat ik blij zou worden van Ineke. Zorgzaam en lief! Tijdens mijn zwangerschap stuurde ze bijvoorbeeld al een berichtje wanneer het 30 graden buiten was om te vragen of het goed met mij ging. Naast het geven van informatie en het leren van de handelingen bracht Ineke ook veel gezelligheid in huis waardoor iedereen zich prettig voelde. Ze creëerde ook veel rust en zorgde ervoor dat ik mijzelf niet voorbij liep na mijn keizersnede. Dank Ineke! Wij hebben zoveel van je geleerd en waarderen het heel erg dat we ook buiten de kraamtijd bij je terecht konden met al onze vragen!

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Annemarije

Geplaatst 2016

“De beste start” Voor de geboorte van onze dochter Sam waren we op zoek naar een kraamverzorgster met de charme en de wijsheid van een moeder. Via deze website ging zowel de toekomstige moeder als de vader individueel opzoek naar een geschikte kraamverzorgster. Toen we onze keuze aan elkaar kenbaar maakten was er geen twijfel: we kozen allebei voor Ineke. Het fijne kennismakingsgesprek bevestigde het gevoel wat we bij Ineke hadden. Ineke is een verzorgend, eerlijk, oprecht en puur persoon. Een ware geruststelling in een turbulente tijd! “Betrokken & bereikbaar” Ineke is betrokken en bereikbaar in de meest brede zin. Vader belde Ineke op het moment dat de geboorte van start ging en ze was meteen onderweg. Toen bleek dat de geboorte nog wel even zou duren bleef ze in de buurt en dat gaf een geruststellend gevoel. Tijdens de geboorte is Ineke een perfecte steun geweest en ze wist precies wat te doen op ieder moment. Ze was naast de verloskundige de enige aanwezige maar wel een hele waardevolle. Wij hadden zelf niet aan foto’s gedacht maar Ineke wel, zo konden we genieten van een hele reeks foto’s en filmpjes van mooie momenten die Ineke zelf had gemaakt.Tijdens de kraamtijd is de betrokkenheid goed te merken waardoor de vader in de eerste dagen geleerd had hoe de baby te verschonen, in bad te doen en aan te kleden. Alles in een fijn tempo en per dag zodat er veel tijd over blijft om te genieten en te wennen aan het nieuwe leven. “Wandelende encyclopedie” Het lijkt alsof Ineke op alles een oplossing heeft. Niet alleen kan ze advies geven over de baby als er iets is waar je je zorgen om maakt, ook ongevraagd deelt Ineke veel weetjes en handige tips wat het ouder zijn makkelijk maakt. Zo wisten wij precies waar we aan toe waren en wat we moesten doen toen onze Sam onrustig was door krampjes. Door Ineke is de borstvoeding goed op gang gekomen en was er na een tijdje weinig moeite om Sam aan te leggen. Ondanks het internet wijden wij ons altijd eerst tot Ineke voor advies als het om Sam gaat. “Begrip & respect” Ineke zal nooit zomaar iets doen als ze weet dat je daar mogelijk niet achter staat. Ze vraagt altijd of ze de baby mag vasthouden als ze iets voor gaat doen. Wat ook erg prettig was, vooral voor de vader, was dat Ineke nooit zegt dat je het niet goed doet met een afkeurende toon. Ze begrijpt heel goed wat het gezin nodig heeft en ook onze katten kwamen niets te kort. Ineke respecteert alle wensen en overtuigingen die wij hadden uitgesproken. Ze brengt veel kleur en past zich prima aan haar omgeving aan. “..en dan nu: de minpunten” Nee, we konden tijdens de kraamtijd geen “minpunten” bedenken…en twee maanden later nog steeds niet. Mochten we nog een keer een kindje verwachten dan zullen we zonder twijfel Ineke bellen of ze ons kan ondersteunen. Blijf jezelf Ineke, bewaak je grenzen en wij hopen dat je veel plezier blijft houden! Bedankt voor alles & tot snel!

————————————————————————————————————————————————–

 

Beoordeling door Kiona

Geplaatst 2016

Ineke is een zeer lieve en capabele kraamverzorgster, we hebben haar dan ook met plezier in huis mogen ontvangen. Ze kan meebuigen met mijn wensen als moeder, maar houd daarbij wel heel goed in de gaten of ik mezelf niet voorbij loop. Daarnaast zorgde ze ervoor dat ik voldoende info en ondersteuning had t.a.v. borstvoeding. Ook na de kraamperiode heb ik haar gelukkig nog om advies mogen vragen. Ze is duidelijk in haar communicatie, wat ik erg op prijs stel. Ik ben blij dat we via Kraamzorg 1 op 1 Ineke hebben gevonden. Ik zal haar dan ook ten alle tijden aanraden bij andere aanstaande moeders. Groeten Kiona

————————————————————————————————————————————————

 

Beoordeling door Sterre

Geplaatst 2015

Lieve Ineke, wat waren we blij met jou. Als spil van het gezin heb jij alles met Liefde gedaan. Wij geven jou een dikke tien omdat je dat echt verdiend. Ik voelde mij op m’n gemak, ik kon zijn wie ik was. En het belangrijkste, de kinderen en mijn man vonden jou aardig en gezellig. Alles liep op rolletjes, je kon merken dat je ervaring had en zelf kinderen hebt. Het was niet nodig om alles te bespreken met je, want je zag wat er gedaan moest worden. Prioriteiten zoals hygiëne voeding en verzorging staan hoog in het vaandel bij jou en dat is fijn! Geen rare fruitbomen als ontbijt, geen gebabbel over dingen die er niet toe doen. Maar een echte kraamverzorgster, eentje die sterk in haar schoenen staat en staat voor jou je baby en het gezin. Ja!!! Ik heb nog nooit zo’n goeie kraamverzorgster gehad, en dat kan ik oprecht zeggen met drie kinders. Als er nog een broertje of zusje aan komt dan willen we je graag weer terug!!

————————————————————————————————————————————————-

 

Beoordeling door Yvon

Geplaatst 2015

Onze eerste week met ons eerste kind was echt een feest. Wij kijken hier met veel plezier op terug. Vooraf aan de kraamweek hebben we al prettig contact gehad met Ineke. Ze is bij ons langs geweest om kennis te maken en daarna hebben we regelmatig contact gehad via de WhatsApp. Gedurende de zwangerschap konden we al met vragen terecht bij haar, super was dat! Ineke heeft zich met volle 100 % ingezet om ons te helpen zodat wij vanaf het eerste moment goede zorgzame ouders voor onze Dochter konden zijn. Ineke heeft ons ontzettend veel kennis en praktische vaardigheden bij gebracht. Iedere dag voelden wij ons zekerder worden. Met onze vragen konden we altijd goed bij Ineke terecht. Ze had een eerlijk en duidelijk antwoord met respect voor onze ideeën. Ineke staat voor van alles open en is een lief, slim en geïnteresseerd persoon met veel diverse interesses. Het heeft ons geen moment verveeld dat Ineke hier in huis was. Ze bracht gezelligheid maar ook structuur en een fijn en schoon huis. Ze is kundig en bekwaam in haar beroep, we vertrouwden onze dochter volledig aan haar toe. Ook hield ze ons als kersverse ouders goed in de gaten. Iedere dag zorgde ze dat we in de middag rust namen en dat we gezond aten en voldoende dronken etc. We voelden ons soms helemaal in de watten gelegd door Ineke. Wij kunnen Ineke alleen maar aanraden en toewensen aan andere ouders in de eerste week samen met hun nieuwe dochter of zoon. En mochten we ooit weer een kraamverzorgende nodig hebben in de toekomst dan zullen we Ineke zeker weer benaderen 🙂

——————————————————————————————————————————————–